Naručivanje

FAQ: online pomoć

Video objašnjenja

Ne smrdi li bez ispiranja?

Ne! Uridan® pisoari ne smrde! Središnji dio Uridan® pisoara je patentirani Uridan® sifon za miris: Ovaj sifon funkcionira uz pomoć uriLOCK®-a, posebne tekućine za blokiranje. Sastoji se od biljnih tvari. Zbog činjenice da je lakši od urina, teži urin automatski struji izravno u kanalizaciju. Lakši uriLOCK® ostaje na površini i radi kao tekući poklopac koji blokira sve otvore za odvod i kanalizaciju.

Kako očistiti uridan® pisoar?

Postupak čišćenja jednostavno je završen u 2 koraka, zbog glatke i ravne površine koja nema rubova gdje bi se nanosi mogli pridržavati. Nema vidljivih dijelova za pričvršćivanje. Za svakodnevno čišćenje preporučujemo naš specijalno razvijenu tekućinu uriCLEAN®. Pošpricajte uriCLEAN® na unutarnjoj i vanjskoj površini pisoara i polirajte ga s tkaninom uriCLOTH® od mikro vlakana.

Nije li Uridan pisoar manje higijenski od pisoara na vodu?

Činjenica je upravo suprotno! Sam urin je sterilna tekućina u ljudskom tijelu. Počinju reagirati samo u dodiru s vodom gdje bakterije mogu rasti. Nekoliko nezavisnih testova iz priznatih laboratorija pokazalo je da je broj bakterijskih kontaminacija pisoara na vodu ogroman u usporedbi s bezvodnim pisoarima. Zatražite dokaz ili test!

Što učiniti ako netko povraća u pisoar?

Uklonite poklopac (pomoću uridan® usisnog uređaja) i jednostavno isperite ostatke u kanalizacijski sustav. Zamijenite poklopac i dodajte malu količinu uriLOCK®-a.

Kako napuniti tekućinu za blokiranje?

Punjenje tekućine za blokiranje uriLOCK® je vrlo jednostavno. Jednostavno ulijte jednu bocu 0,3 L uriLOCK® preko poklopca i pisoar je ponovno spreman za uporabu. Punjenje je brzo, bez mirisa i bez kontakta.

Koliko je često potrebno izvršiti izmjenu uriLOCK-a za blokiranje tekućine?

Ponovno punjenje tekućine za blokiranje uriLOCK® treba napraviti nakon 3 mjeseca ili približno 18.000 korištenja. Promjena je potrebna zbog blatnih ostataka na dnu sifona. To je vidljivo kada urin otječe sporije ili se boje od blokirne tekućine pojavljuju na poklopcu. Ovo je vrijeme za zamjenu uriLOCK®. Nikada nemojte koristiti druge tekućine osim uriLOCK® – samo onda je ta funkcija zajamčena.

Što se događa ako se voda izlije u Uridan pisoar? Je li tekućina za blokiranje još uvijek prisutna?

Ništa – na rubu poklopca nalaze se male rupe samo u toj veličini da se ništa neočekivano događa. Voda polako prolazi kroz blokirajuću tekućinu uriLOCK® i izlazi u kanalizaciju. urilock® se neće isprati. Zato je funkcionalnost zajamčena.

Je li teško zamijeniti pisoare na vodu s Uridan pisoarima?

Ne, to je vrlo jednostavno! Zamjenski rad traje manje od jednog sata po pisoaru. Bitno je ukloniti urinarnu naslagu i karbonatnu koru iz odvoda prije montaže Uridana. Nakon instalacije Uridana više se neće pojaviti urinarni naslage i karbonatne kore zbog nedostatka vapnene vode.

Što je s vandalizmom?

Uridan® pisoari su fiksirani na zid s posebnim sustavom križne montaže koji se ne može rukovati izvana. Zato se vandalizam gotovo izbjegava. Uz keramičke modele nudimo i materijale ojačane staklenim vlaknima (GFP) koje su gotovo neraskidive. Ovaj materijal impresionira dugim vijekom trajanja i pruža visoku sigurnost protiv vandalizma.

Što je s ekonomičnošću Uridan®-pisoara?

Jednostavno očuvanjem dragocjene vode za piće stopa amortizacije (ROI) traje otprilike od 12 do 24 mjeseci. Razmislite o uobičajenim troškovima servisiranja za različite nedostatke uređaja za ispiranje, oštećenja senzora, čišćenja drenaža ili drugih neočekivanih okolnosti za pisoare isprane vodom! Učinkovitost uridan®-pisoara započinje jednostavnom instalacijom. U novom razvoju više nema potrebe za složenim mehanizmima za ispiranje ili električnim instalacijama. To značajno smanjuje troškove instalacije, održavanja i servisiranja.

Ako imate dodatnih pitanja, rado ćemo vam pomoći u bilo kojem trenutku.